НАШОГО
, сонячного, яскравого, корисного, смачного гарбуза …
2025 році Всесвітній день гарбуза відзначатиметься 26 жовтня.
Це свято, що вшановує гарбуз як символ достатку та корисний плід, поширюється по всьому світу і в Україні зокрем.
Гарбуз є одним із найулюбленіших осінніх овочів в Україні, а свято поширює інформацію про його цілющі властивості.
З гарбуза готують як солодкі, так і солоні страви: супи-пюре, каші, запіканки, випічку (пироги, кекси), гарніри (тушкований, печений гарбуз), а також десерти (цукати, мармелад) та напої (сік, смузі). Гарбуз можна додавати до салатів, використовувати як основний інгредієнт для котлет, оладок або навіть фарширувати.
Світанкові метелики
вчаться створювати свої книги рецептів. Діліться своїми рецептами з намиє.
ПЕРЕГЛЯНЕМО:
Рецепти приготування гарбуза від Світанкових
Гарбуз-паті починає
Світанкові рецептики
Арт- терапевтичний майстер- клас ” Гарбуз, сонячний овоч”.
Майстер-клас “Гарбуз, сонячний овоч”

