НАШОГО🇺🇦, сонячного, яскравого, корисного, смачного гарбуза …
2025 році Всесвітній день гарбуза відзначатиметься 26 жовтня.
Це свято, що вшановує гарбуз як символ достатку та корисний плід, поширюється по всьому світу і в Україні зокрем.
Гарбуз є одним із найулюбленіших осінніх овочів в Україні, а свято поширює інформацію про його цілющі властивості.
 
З гарбуза готують як солодкі, так і солоні страви: супи-пюре, каші, запіканки, випічку (пироги, кекси), гарніри (тушкований, печений гарбуз), а також десерти (цукати, мармелад) та напої (сік, смузі). Гарбуз можна додавати до салатів, використовувати як основний інгредієнт для котлет, оладок або навіть фарширувати.
Світанкові метелики 🦋 вчаться створювати свої книги рецептів. Діліться своїми рецептами з намиє.
 
ПЕРЕГЛЯНЕМО:
 

Рецепти приготування гарбуза від Світанкових

 

Гарбуз-паті починає

 

Світанкові рецептики

 
Арт- терапевтичний майстер- клас ” Гарбуз, сонячний овоч”.
 

Майстер-клас “Гарбуз, сонячний овоч”